napisz do nas

Formularz kontaktowy

napisz

biuro@censor.org.pl

lub zadzwoń

+48 42 23 34 110

hccp

  • System HACCP czyli Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli – jest normą przeznaczoną dla zakładów produkcyjnych, hurtowni, punktów gastronomii oraz placówek handlu detalicznego żywnością itp.

  • Wdrożenie systemu HACCP jest również bardzo istotne dla odbiorców żywności – szpitali, hoteli, placówek handlowych, restauracji, przedszkoli i innych obiektów użyteczności publicznej. 

  • Spełnij wymagania prawa żywnościowego, które nakłada obowiązek wdrażania i stosowania zasad HACCP od 1 maja 2004, 

  • gwarantuj klientowi bezpieczną żywność 

  • zwiększenie zaufania konsumentów do wyrobów oferowanych przez przedsiębiorstwo, 

  • zapewnij sobie dostęp do jednolitego rynku europejskiego, 

  • polepsz wizerunek firmy  firmy przyjaznej dla klienta.

  • Wybierz HACCP